Πού θα βρείτε κρυστάλλους βιταμίνης C χωρίς ρυθμιστικό διάλυμα;

Αυτό το άρθρο θα δείξει την εμπειρία μου σχετικά με τη συνταγή μαγειρικής στο βιβλίο του William G. Crook, όπου μπορείτε να πάρετε κρυστάλλους βιταμίνης C χωρίς ρυθμιστικό διάλυμα.

Εάν είστε ιδιοκτήτης του βιβλίου “The Yeast Connection Cookbook: A Guide to Good Nutrition and Better Health”, του William G. Crook, θα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα 209-201 σχετικά με το βασικό ντύσιμο “Vinaigrette”.

Στα συστατικά που αναφέρονται, υπάρχει 1/4 κουταλάκι του γλυκού κρύσταλλοι βιταμίνης C χωρίς ρυθμιστικό διάλυμα, χωρίς καλαμπόκι, ελαφρώς στρογγυλεμένοι. Τώρα πού μπορείτε να βρείτε “χωρίς ρυθμιστικούς κρυστάλλους βιταμίνης C χωρίς καλαμπόκι, ελαφρώς στρογγυλεμένους”;

Αγόρασα κρυστάλλους βιταμίνης C χωρίς ρυθμιστικό διάλυμα στο τοπικό κατάστημα υγιεινής διατροφής. Αν δεν λένε “buffered” στο μπουκάλι, τότε πιθανότατα δεν είναι.

Ο Δρ Crook προτείνει τη λήψη κρυστάλλων βιταμίνης C στο “The Yeast Connection Handbook”. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ξύδι με κρυστάλλους βιταμίνης C σε οποιαδήποτε συνταγή ντρέσινγκ σαλάτας. Συνήθως χρησιμοποιώ περίπου 1/4 έως 1/2 κουταλάκι του γλυκού C στη σάλτσα σαλάτας μου.

Ωστόσο, ο πειραματισμός είναι πάντα καλός. Δεν κατάφερα να βρω κρυστάλλους “χωρίς καλαμπόκι” και καθώς ο σύζυγός μου δεν φαίνεται να είναι αλλεργικός στο καλαμπόκι, ήταν εντάξει με αυτό.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το “Bragg Liquid Aminos” αντί για σάλτσα σαλάτας. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνηθίσετε τη γεύση, αλλά δεν είναι τόσο κακό αφού επιμείνετε. Αυτό είναι επίσης ένα είδος που θα πρέπει να αγοράσετε στο τοπικό κατάστημα υγιεινής διατροφής.

Το Braggs μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει τη σάλτσα σόγιας σε οποιαδήποτε συνταγή και δεν έχει υποστεί ζύμωση, δεν περιέχει αλάτι, ζάχαρη ή οτιδήποτε δεν επιτρέπεται στη δίαιτα Candida.

Μου είπαν επίσης ότι, αντί για “buffered” θα μπορούσε να πει “Ester-C”, και ότι το “ester” σημαίνει buffered. Καλό μαγείρεμα!

Σχολιάστε